De nieuwe weg naar breedband internet, welke beschikbaar is voor iedereen !

Ook Internet op plekken waar niet voldoende breedband leverbaar is.Europa’s behoefte aan breedband internet ligt op het hoogste niveau ooit. Op dit moment zijn er zo’n 20 miljoen huishoudens door geheel Europa, welke geen toegang kunnen krijgen tot ADSL- of kabel netwerken. Om die reden hebben Eutelsat en ViaSat haar expertises gebundeld, om op deze manier een nieuw systeem aan te bieden op het gebied van breedband internet. Tooway is een nieuwe generatie van twee-weg breedband internet, welke een up- en downlink mogelijk maakt via de satelliet en welke beschikbaar is voor iedereen!

Hoe werkt het

Tooway voorziet huishoudens van een satelliet internet verbinding, welke tot 60 keer sneller is dan een standaard inbel-verbinding. Een schotel en een Tooway modem is al wat noodzakelijk is om gebruik te kunnen maken van internet via de satelliet. Zodra de installatie* is voltooid geniet u van breedband internet met een ongeëvenaarde download snelheid tot 22 Mbps en een upload snelheid tot 6 Mbps.

Hardware zonder verassingen

WiFi via de sateliet overal leverbaar, snel en betrouwbaarWanneer u gebruik wilt maken van Tooway hoeft u niet bang te zijn voor nieuw te installeren software, dan wel het opnieuw configureren van uw PC of laptop. Het systeem maakt gebruik van een 90 cm schotel voor Ku-band** en een modem met strak design, welke goed past tussen andere IT hardware. Via een standaard ethernet connectie functioneert het modem met uw PC of laptop.

Eenvoudig te installeren satelliet verbinding.

Deze Quantis h30d Eiss is super snel en zeer eenvoudig zelf te installeren. Tevens is het met deze set mogelijk om in heel West-Europa Nederlandse Tv en radio zenders te ontvangen.

De Quantis h30d Eiss bestaat uit een statief en een schotelantenne met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond. De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen. Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst. Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief. 

Inhoud van recreatieset Deluxe:

  1. 51cm vlakschotel
  2. Duo LNB  astra 1en 3
  3. Uniek statief  ( Nederlands fabrikaat )  met hele mooie graden verdeling en waterpas
  4. 20 meter coaxkabel
  5. Kompas

Prijs €239,- incl. BTW

Neem vrijblijvend contact op met:
Herman Tuinier
telefoon: 06-51120443
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.