Zonnepanelen welke onderdelen bevat het systeemsnelle en professionele installatie

Advies over de plaatsing en het verwachte rendementDe voordelen van zonnepanelen

Kosten besparen op uw energierekening
Voor veel mensen is dit een belangrijke overweging om te investeren in zonnepanelen. Zodra uw zonnepaneel systeem actief is en kiloWatturen (kWh) opwekt, hoeft u deze energie niet meer in te kopen bij uw gewone energieleverancier. Hierdoor kunt u maandelijks flink besparen op uw energierekening. De tweede manier waarop u kunt besparen is wanneer uw zonnepaneel systeem meer energie oplevert dan uw huishouden nodig heeft. In dat geval neemt het elektriciteitsnet  deze energie op in het eigen systeem (salderen). De netbeheerder van het elektriciteitsnet betaalt u hier een zogeheten terugleververgoeding voor. Hierbij wordt naar het aantal kilo watt uren (kWh) gekeken dat u op jaarbasis opwekt.

Zonnepaneel systemen voor op het dak van uw huis, camper of caravan. Wij leveren ook systemen die op het dak van uw caravan of camper kunnen worden gemonteerd.

Ik wil u graag adviseren over de verschillende types, de plaatsing en de verwachte energie opbrengst van de zonnepaneelsystemen die leverbaar zijn. Uiteraard kan ik u daarna een passende offerte doen toekomen.

Neem vrijblijvend contact op met:
Herman Tuinier
telefoon: 06-51120443
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.